Bavel heeft nu een echte Vakman!

Bavel heeft nu een echte VakmanIedereen die een klus heeft kan vanaf nu Henk Embregts uit Bavel bellen. Per 1 april 2017 is hij zijn eigen bedrijf gestart onder de naam “De Vakman Henk Embregts” . Hij heeft zich aangesloten bij De Vakman, een landelijk netwerk van zelfstandige professionals voor de meest uiteenlopende klussen in en om het huis, tuin en bedrijf.

Al 40 jaar ervaring

Henk zit al bijna 40 jaar in de bouw. Na de KTS werkte hij 3 jaar in de metaalbranche. In de loop der jaren ontwikkelde hij zich bij diverse bedrijven als professioneel onderhoudsschilder en stucadoor. Daarnaast zat hij in zijn vrije tijd ook niet stil: hij heeft zijn eigen woning geheel gerenoveerd en ook vrienden en familie doen graag een beroep op hem. Door die verscheidenheid aan werkzaamheden heeft hij zich verder ontwikkeld tot allround vakman. Niet alleen op het gebied van schilder en stucwerk verstaat hij zijn vak maar hij is ook een expert in behangen, sierpleisterwerk en houtrotherstel. Ook voor tegelwerk, dakramen, bitumineuze dakbedekking, ramen, deuren en vloeren ben je bij hem aan het goede adres. Henk werkt secuur en heeft oog voor detail. Met name deze kenmerken en zijn veelzijdigheid heeft voor de klant het voordeel, dat men één aanspreekpunt heeft voor de uitvoering van de diverse kluswerkzaamheden. Dit bevordert de communicatie waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Door zijn goed gevulde bus met gereedschap en materiaal hoeft hij niet steeds heen en weer te rijden. Hiermee spaart hij het milieu en draagt hij zijn steentje bij aan zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Henk staat niet alleen

Henk wordt bij zijn activiteiten ondersteund door zijn echtgenote Marjo. Zij neemt de administratie als ook de telefonische contacten voor haar rekening. Beiden zijn ze zich ervan bewust dat kwaliteit en service de pijlers zijn voor het succes van hun bedrijf. Ook het nakomen van afspraken is hierbij van cruciaal belang. Omdat Henk en Marjo deze uitgangspunten hoog in het vaandel hebben, zijn ze ervan overtuigd dat zij in en omgeving een gezond bedrijf neer kunnen zetten.

Slim starten met eigen klusbedrijf

Al een hele tijd liep Henk met de gedachte om zijn eigen bedrijf te starten. Zijn vrouw Marjo stond daar ronduit achter. De rompslomp en de onbekendheid erom heen, weerhielden hen deze stap te nemen. Ze wilden het op een professionele manier aanpakken en nadrukkelijk onderscheidend zijn van andere klusbedrijven. De hierbij vaak schrijnende verhalen van gedupeerde klanten zijn hem een doorn in het oog. De klant en kwaliteit van het uitgevoerde werk staan voor Henk op de eerste plaats. Vandaar dat hij zich op deze zaken wil concentreren. Ze zijn zich toen gaan oriënteren en zo terechtgekomen bij De Vakman BV een krachtige landelijk opererende organisatie, die aan al haar ruim 50 aangesloten leden professionele ondersteuning biedt. Hierdoor wordt Henk veel zorgen uit handen genomen, waardoor hij zich als vakman meer kan concentreren op het vakinhoudelijke deel van de klus. Door het volgen van allerlei vakinhoudelijke trainingen blijft hij ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bavel heeft nu een echte VakmanGarantie

De Vakman Henk Embregts is een VLOK erkend klussenbedrijf, VLOK is dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. Als Vakman moet je voldoen aan strenge uitvoeringsvoorwaarden om lid te mogen zijn. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

Als Vakman berekent Henk geen voorrijkosten. Hij gaat altijd voor kwaliteit en werkt vrijwel uitsluitend met eerste klas materialen van gerenommeerde merken. Henk is ambitieus en heeft zijn eerste opdrachten binnen. Dat is een extra prikkel, net zoals dat hij door zijn aansluiting bij De Vakman extra voordelig voor de klant het materiaal kan inkopen. Zodoende ben je bij De Vakman bijna altijd voordeliger uit. De Vakman, is kiezen voor de zekerheid van kwaliteit. Zónder dat je daarvoor ook maar iets extra betaalt. Hij maakt kwaliteit betaalbaar. Wil je een vrijblijvende offerte bel dan De Vakman Henk Embregts. Je kunt hem bereiken op 0161 – 43 31 24 of op 06 – 13 15 40 90. Voor meer informatie kun je bovendien terecht op www.devakman.info/henkembregts of mailen naar h.embregts@devakman.info kan ook.

De Vakman Henk Embregts voor:

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Schilder-, stuc- en tegelwerk
  • Behangen / Sierpleisters / Houtrotherstel
  • Beglazing / Ramen / Deuren / Vloeren
  • Dakramen / Bitumineuze dakbedekking

april 2017