De Vakman Henk Embregts heeft meer tijd voor zijn klanten

Henk vertelt: “Al meer dan 36 jaar zat ik in het schildersvak en was ook stucadoor. Daarnaast heb ik altijd veel klussen uitgevoerd en zodoende ben ik een allround vakman geworden. Ik wilde graag voor mezelf starten en me voornamelijk op het klussen storten. De klanten en kwaliteit van het uitgevoerde werk staan voor mij op de eerste plaats. Vandaar dat ik me op deze zaken wil concentreren. Na een oriëntatiefase kwam ik terecht bij De Vakman BV, een krachtige landelijk opererende serviceorganisatie, die aan al haar ruim 40 aangesloten leden professionele ondersteuning biedt. Hierdoor wordt mij veel zorgen uit handen genomen, waardoor ik me als vakman meer kan concentreren op het vakinhoudelijke deel van de klus. Zodoende houd ik dus meer tijd over voor mijn klanten.”

De Vakman Henk Embregts heeft mer tijd voor klantenEigen bedrijf

Henk Embregts was jarenlang in loondienst maar zijn droom was om een eigen bedrijf te starten. De vrijheid en leveren van kwaliteit waren de voornaamste motivaties om voor mezelf te beginnen. “Omdat ik het aanspreekpunt ben van de klant en het overzicht bewaak, kan ik meedenken in hun wensen en zorg ervoor dat het technisch uitvoerbaar is. Door mij aan te sluiten bij De Vakman, is mijn bedrijf ook een VLOK erkend klussenbedrijf, dat is dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld. Ik vind het belangrijk dat ik mijn klanten die zekerheid kan bieden want daarmee onderscheid ik me van mijn concurrenten”. Ook grote projecten kan ik aannemen omdat ik in een netwerk zit van goede Vakmannen en altijd een beroep kan doen op mijn collega Vakmannen.

Voordeel van aansluiten bij de Vakman is dat ik een sterk merk in handen heb met veel faciliteiten en ondersteuning bij het ondernemen. Dat geeft mij een hoop rust, immers ondernemer worden is makkelijker dan ondernemer zijn.

Meer over De Vakman Henk Embregts lees je op www.devakman.info