Met Formule Partner sta je er niet alleen voor. Ook na de start laten we je niet los, maar blijven je begeleiden en coachen. Geen topsporter zonder coach.Bedrijfscoaches

Met Formule Partner sta je er niet alleen voor. Ook na de start blijven je ondersteunen en coachen. Je ziet geen topsporter zonder coach.

Om te beginnen kun je ons altijd bellen. Zit je met een probleem met een klant of leverancier en weet je even niet hoe je het aan moet pakken? Of sta je voor de keus een grote investering te doen, maar weet je niet zeker of dit het juiste moment is? Voor kleine en grote vraagstukken zijn de bedrijfscoaches beschikbaar. Zij hebben veel ervaring met betrekking tot ondernemersvraagstukken. Geven je slimme adviezen of wijzen je op mogelijkheden waar je zelf niet aan gedacht had. Desgewenst rekenen je plan even door. Uiteindelijk ben jij degene die beslist, maar een juiste beslissing kun je alleen maken als je de juiste informatie hebt en de zaak van verschillende kanten hebt bekeken. We helpen je daar graag bij.

Bedrijfsadvies op maat door bedrijfscoach Formule Partner

Goed inzicht in je bedrijf

Zeker bij de start van een eigen klusbedrijf is het belangrijk goed inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van je bedrijf, daarom kan er regelmatig een afspraak met de bedrijfscoaches worden gemaakt. Samen wordt er dan gekeken naar zaken zoals omzet en kosten, staan deze in verhouding tot elkaar, komen ze overeen met het gemaakt ondernemingsplan. Hoe gaat het met het werven van nieuwe klanten en tegen wat voor problemen loop je aan. Allemaal zaken waar een bedrijfscoach je mee kan helpen, zo krijg je een succesvol eigen klusbedrijf.

De bedrijfscoaches proberen je te behoeden voor de valkuilen waar veel (startende) ondernemers inlopen. Zo coachen we jou naar succesvol ondernemerschap en een goed rendement.

 

Samen bouwen we aan een succesvol klusbedrijf !

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor meer informatie