Kennismaken onder het genot van een kop koffie of theeHet eerste telefoontje

De weg naar een succesvol klusbedrijf start met een eerste kennismaking via een telefonisch gesprek. Stuur jij je gegevens via het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk  contact met je op. Natuurlijk is het ook geen probleem als je ons direct belt.

Tijdens het eerste gesprek komen onderwerpen aan de orde als vakmanschap, ervaring, je motivatie om een eigen bedrijf te starten in de bouw. Indien je al een eigen bedrijf hebt , welke problemen je als ondernemer zoal tegenaan gelopen bent. Maar ook op welke wijze Formule Partner jou kan ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol klusbedrijf.

Persoonlijk gesprek

Samen kijken we of er voldoende aanknopingspunten zijn om een vervolg te geven aan dit eerste gesprek. Voor een vervolggesprek nodigen wij je van graag uit op ons kantoor in Amersfoort. Ook je partner is hierbij van harte welkom. Tijdens dit gesprek kunnen we nader kennismaken door dieper in te gaan op je vakmanschap, ervaring, persoonlijke situatie. Je krijgt een duidelijk beeld van de diensten die Formule Partner te bieden heeft, hoe onze organisatie eruitziet en werkt en welke financiële mogelijkheden er zijn.

In een heldere presentatie zetten we uiteen wat het eigen klusbedrijf inhoud en wat de verschillende concepten van Formule Partner voor je kunnen betekenen.

Ons doel is jou op een verantwoorde manier een eigen klusbedrijf te laten starten. Daarom willen wij je eerst goed informeren en kijken welk concept het best bij jou past. Er zijn aan deze kennismaking geen kosten of verplichtingen verbonden, we vragen enkel van je wat tijd te investeren en naar ons toe te komen.

Na afloop van dit gesprek heb je een goed beeld van je mogelijkheden en onze organisatie.

 

Stap 2: Samen verder?