Met Formule Partner teken je pas een contract als het duidelijk is dat je succesvol kunt starten met je eigen klusbedrijfOndertekening

Alle pijlen wijzen de goede kant op en niets staat de start van een eigen klusbedrijf meer in de weg. Als sluitstuk van de voorbereiding en de daadwerkelijke start van je eigen klusbedrijf vindt de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst plaats. De ondertekening is een feestelijke gebeurtenis. Je begint immers met een nieuwe fase in je leven als zelfstandig ondernemer van je eigen klusbedrijf.

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vindt aan het einde plaatsVoor jou als startend ondernemer komt er nu een drukke tijd aan, je moet van alles gaan regelen zoals bijvoorbeeld de inschrijving bij de kamer van koophandel en het openen van een zakelijke bankrekening. Ook zaken zoals bedrijfsverzekeringen moet je gaan regelen. Gelukkig sta je hier niet alleen voor en staat het Servicekantoor van Formule Partner je met raad en daad bij. Na de ondertekening worden de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet aan de hand van het startershandboek door een van onze bedrijfscoaches.

Als lid van de Formule Partner familie sta je er niet alleen voor en kun je met al je vragen terecht bij het Servicekantoor en je bedrijfscoach.

 

Stap 8: training