Een ondernemersscan laat zien welke ondernemersvaardigheden je van nature al bezit, Formule Partner laat je testenOndernemersscan

Om je goed te kunnen begeleiden naar een succesvol klusbedrijf is het belangrijk om te weten welke ondernemersvaardigheden je (van nature) al bezit en welke ondernemersvaardigheden aandacht nodig hebben. Hiervoor maken we gebruik van een ondernemersscan, welke wetenschappelijk is onderbouwd. Uit onderzoek van KVK en ITS, het onderzoeksinstituut van de Radboud Universiteit, blijk dat ondernemers die coaching ontvangen op basis van een ondernemersscan in de opstartfase een grotere kans hebben om te overleven met hun bedrijf dan ondernemers die het op eigen kracht doen. Maar liefst 89% van de starters met bedrijfscoaching bestaan nog na 5 jaar. Het landelijk gemiddelde zonder ligt op minder dan de helft!

ondernemrsscanSamen sterk!

Dit is het principe waar Formule Partner vanuit gaat. Ondernemer worden is makkelijker dan ondernemer zijn. Een van de redenen om zelfstandig ondernemer te worden om is om zelf de touwtjes in handen te hebben en meer te verdienen dan in loondienst. Ondernemen kost veel tijd en precies daarom is het slim anderen die al ervaring hebben om raad te vragen.  Uiteindelijk neem jij zelf de beslissingen. Maar dan wel de juiste, die bij jou past, zodat je zwakke punten niet je valkuilen worden.

 

Stap 4: Ondernemingsplan