Formule Partner verzorgt trainingen in ondernemerschap, calculeren en offerte maken voor starters en ervaren ondernemersTraining

Als starter heb je wellicht behoefte aan meer kennis over ondernemerschap en ondernemersvaardigheden. Hiervoor nodigen wij je van harte uit om de training Algemene Ondernemers Vaardigheden te volgen. Gedurende 4 weken krijg je samen met collega’s uit de branche één trainingsdag per week in ondernemersvaardigheden, marketing, calculatie, offertes maken, verkooptechnieken, administratie, enz. De trainingen zijn praktijkgericht en er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Na deze training weet je hoe om te gaan met klusaanvragen, klanten, offertes maken, planning, oplevering en klachten.

training algemene ondernemersvaardighedenBen je al langer ondernemer, ook dan kun je meedoen met deze cursus. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dat deel te volgen waar je jezelf wilt verbeteren. Veel ervaren ondernemers kiezen dan voor het onderdeel calculeren en offertes maken of marketing en verkooptechnieken.

 

Stap 9: Aan het klussen