Door omscholing kon ik wel weer snel aan de slag!

Mijn start als klusbedrijf

Theo vertelt: “In 2014 sloot ik mij aan bij De Vakman. Al jaren had ik de wens een eigen klusbedrijf te starten. Ik was altijd in loondienst geweest en daarnaast deed ik veel verbouwingen en klussen bij familie en vrienden. Omdat ik inmiddels zoveel ervaring had wilde ik graag voor mezelf beginnen. Door De Vakman te worden kreeg ik ondersteuning op alle vlakken van De Vakman organisatie en durfde ik mijn eigen bedrijf te starten.”

Van Vakman naar Bespaarvakman

Als De Vakman Theo van der Hek had ik het goed naar mijn zin. Ik had veel leuke projecten en een goede omzet. Tot ik enorme last kreeg van mijn polsen. Zo erg dat ik er uiteindelijk aan geopereerd werd en het doktersadvies kreeg het klussen, dus mijn inkomen, op te geven. Ik was nog geen jaar bezig! Na een lange herstelperiode kwam Formule Partner gelukkig met een goede oplossing. Door mij om te scholen kon ik Bespaarvakman worden zodat ik voornamelijk een adviserende functie zou hebben en alleen de minder zware klussen zelf uit zou voeren voor. Meer coördineren en adviseren dus. Zo gezegd, zo gedaan.

Presentatie De Bespaarvakman Theo van der Hek over energie besparen in de eigen woningOmscholing

Ik volgde tijdens mijn herstelperiode diverse opleidingen zoals Energie Prestatie Adviseur (EPA-W), trainingen over duurzaamheid, energieneutraal bouwen, isolatie, transmissie etc. Dit jaar ben ik officieel gestart als De Bespaarvakman Theo van der Hek. Ik heb alle ondersteuning en begeleiding van Formule Partner maar ben en blijf toch eigen baas. Voordeel is dat zij goede contacten hebben met de belangrijkste leveranciers en verstand hebben van marketing. Zij maakten snel en vakkundig een goed vindbare persoonlijke website en gaven mij veel informatie over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en energiebesparen. Nog een voordeel is dat ik mijn klanten garantie kan geven omdat ik lid ben van de VLOK, dat geeft klanten extra vertrouwen. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op mijn klussen en klanten.

“Ieder doet waar hij goed in is en dat maakt ons samen sterk.”

Meer informatie over De Bespaarvakman Theo van der Hek vind je op www.debespaarvakman.nl