Eigen bedrijf in de onderhoud- en renovatiemarkt iets voor Jou?

Nu de Coronacrisis hard om zich heen slaat wordt de nieuwbouw en utiliteit weer als eerste geraakt. ZZP’ers gaan er als eerste uit. Onderhoud en renovatie bij particulieren is net zoals in de vorige economische crisis het beste segment in de bouw. Onze aangesloten vakmensen ervaren weinig last van deze economische tegenwind. Hoogstens wat schuiven in de vele opdrachten. De adviseurs van De Vakman ervaren uit de contacten met haar leden dat iedereen nog volop aan het werk is en iedereen ook voor de komende maanden een goed gevulde agenda heeft. Ze zijn zelfs weer snel aan het werk gegaan om alle vakmensen de voorzien van belangrijke informatie en slimme hulpmiddelen.

Iconen - Alleen samen krijgen we corona onder controle
Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Veel consumenten die nu thuis zitten zijn gaan nadenken over hun woning en welke toekomstplannen zij daar mee hebben. Door met het hele gezin thuis te moeten blijven wordt prettig wonen nog belangrijker. Er is nog steeds een tekort aan betaalbare woningen en dat zal voorlopig ook zo blijven. Hierdoor zal gekozen worden voor het uitbreiden en/of moderniseren van de eigen woning.

Ook een ander aspect dat nog een rol speelt is dat in verband met de energietransitie veel huizen energiezuiniger moeten worden gemaakt. Ook dit biedt omzetmogelijkheden binnen de bouw voor de komende jaren. Charles Groenhuijsen zegt in zij column voor ‘Archidat Bouwformatie’ over werken in deze moeilijke tijd van Corona.

“Dan kun je beter in een sector zitten waarvan u en ik weten: Daar zit ook in de toekomst nog volop muziek in. Na de dip van nu – en ja, de crisis is heftig en pijnlijk – breken er heus nieuwe tijden aan. Johan Cruijff zei het al: “Elk nadeel heeft zijn voordeel”. Het voordeel van de bouw? Een product waaraan niet mínder maar méér behoefte zal zijn. Meer dan ooit denken we straks met z’n allen aan ons lange termijnbelang. Waaraan besteed je je geld dan? Liever aan iets duurzaams dan aan zo’n pretreisje naar Bali, Patagonië of Nepal. Toch?”

Dit biedt kansen voor vakmensen met gouden handjes en de ambitie om goed werk te leveren en zelfstandig te willen zijn.

Speel jij wel eens met de gedachten om je eigen bedrijf te starten in de Onderhoud en renovatiebouw? Vraag jij je af of je hier een goede boterham in kunt verdienen? Wil jij weten of jij geschikt bent voor het ondernemerschap? Of heb je heb je andere vragen?

Hier start jou droom!

Neem contact op met De Vakman BV, we helpen je graag deze vragen te beantwoorden. Een introductiegesprek telefonisch of bij ons op kantoor is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Na zo’n gesprek ben jij wel volledig geïnformeerd en kun je bepalen of je vervolg aan je plannen wilt geven om je eigen bedrijf te starten in risicoarm deel van de bouwsector.

Velen gingen je al voor en zijn hun eigen bedrijf gestart met slimme begeleiding van De Vakman BV. Onafhankelijk onderzoek laat zien dat een bedrijf starten met begeleiding en een sterk klusmerk een veel grotere slagingspercentage heeft (namelijk 90%) ten opzichte van geen begeleiding (slechts 40%). Dit komt omdat je niet alles zelf hoeft uit te vinden, minder tijd kwijt bent aan het regelen van alles, wordt behoed voor valkuilen en je meer tijd overhoud voor werk waar je goed in bent en plezier in hebt. Namelijk het klussen bij de klant.

Verzet je bakens en onderneem nu actie !

Neem contact op met De Vakman BV voor een vrijblijvend gesprek

Bel 033 – 456 79 20 / 06 – 16 37 42 79 en vraag naar Albert