De Vakman, klussen met garantieDe Vakman is een succesvol merk met ruim 40 enthousiaste Vakmensen en ruim 15 jaar actief in de klussenbranche. Met de kwalitatieve merknaam De Vakman genieten zij nationale bekendheid en zijn ze goed vindbaar op internet. Deze allround Vakmensen krijgen de beschikking over een uitgebreid en beproefd servicepakket. Door hiervan slim gebruik te maken halen Vakmannen aantoonbaar meer omzet en winst uit hun bedrijf dan een regulier klusbedrijf. Naast marketing en inkoop hebben zij ook de beschikking over uitgebreid pakket ondernemerszaken. Aan dit gebied besteden klusbedrijven traditioneel minder aandacht, terwijl dit juist het echte succes bepaalt.

Onderscheidend van concurrent

Bij De Vakman stellen ze je in staat om als professioneel en betrouwbaar klussenbedrijf te opereren. Een klant wil graag zekerheid en kwaliteit. En daar staat De Vakman voor. Vakmannen onderscheiden zich hiermee dagelijks ten opzichte van hun concurrenten. Zij hebben het voordeel van een bekend en kwalitatief merk waarmee zij versneld een succesvol bedrijf opbouwen. Als Vakman sta je er dus niet alleen voor. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij op efficiënte wijze je bedrijf kan starten en exploiteren.

Vakmannen onder elkaar tijdens nieuwjaarsborrelTevreden Vakmannen

Dat Vakmannen enthousiast zijn over hun samenwerking blijkt wel uit het feit dat het merendeel al 10 jaar of langer lid zijn. Bij de Vakman houden ze van korte lijnen en hechten ze veel waarde aan een persoonlijke en menselijke benadering. Je hebt veel flexibiliteit en vrijheid. Jij bent zelfstandig ondernemer en bepaalt dus zelf het merk van je bus en welke klussen je wil uitvoeren. Het is immers jouw eigen bedrijf.

 

Jouw vakmanschap en de marketing van De Vakman, dat is de kracht van samen!

Meld je aan voor een oriënterend gesprek

Meer informatie over De Vakman vind je hier www.devakman.info