Garantie biedt de klant zekerheid

Garantie geven op elke klus

Een klant wil graag garanties. Garantie dat de klus goed wordt uitgevoerd, conform zijn eisen en wensen. Helaas gaat er soms wel eens wat mis en voor je het weet hebben je klant en jij een meningsverschil over de klus. Hoe los je dat op als zelfstandige? Je moet het zelf allemaal uitvogelen en zorgen dat het goed komt. En dan hopen dat het niet uiteindelijk een rechtszaak wordt. Ondertussen moet je er voor zorgen dat je geen foute beslissingen neemt die de zaak verergeren.

algemene voorwaarden geven ook aan hoe de garantie is geregeldGoede garantievoorwaarden

Om dit soort problemen te voorkomen is het handig je als bedrijf aan te sluiten bij een keurmerk of door lid te worden van de VLOK. Zo zijn jouw klanten verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf. Je moet als bedrijf aan bepaalde eisen voldoen en kan daarna gebruikmaken van de algemene voorwaarden van deze organisaties. Vaak in combinatie met een onafhankelijke geschillencommissie.

Laat zien dat je garantie biedt

Maar hoe laat je je (potentiële) klanten weten dat jij garantie biedt op je uitgevoerde werk? Formule Partner kan je daarbij helpen. Met een sterk merk en goed marketingplan dat speciaal voor jou wordt gemaakt kan jij je profileren als een betrouwbaar klusbedrijf dat garantie biedt. Je bent goed vindbaar op internet en je bedrijf heeft een eenduidige uitstraling naar buiten toe. Dat zijn zaken die we voor je kunnen regelen.

Wil jij ook garantie kunnen bieden en bekend staan als een betrouwbaar bedrijf? Wees slim en neem nu contact op met Formule Partner.