Voor mij werkt De Vakman formule

De Vakman Marc Eerens uit Huizen is overtuigd dat De Vakman formule voor hem werkt

Overtuigd dat De Vakman formule werkt

Als er iemand overtuigd is dat de De Vakman formule werkt, dan is dat Marc Eerens wel; hij koos twee maal voor De Vakman formule. In 2005 sloot hij zich voor het eerst aan bij De Vakman. Marc: “Deze aansluiting beviel me goed maar op gegeven moment kreeg ik zoveel offerte aanvragen via De Vakman dat ik het werk niet meer aan kon en vaak nee moest verkopen. Daarom besloot ik destijds onder eigen titel verder te gaan, ik dacht dat ik het zelf allemaal wel kon“.

Na een aantal jaar zonder De Vakman formule gewerkt te hebben, bleek Marc toch de kracht van het merk én de ondersteuning van De Vakman begon te missen. Hij moest weer zelf aan zijn marketing gaan doen, zoals het updaten van zijn website e.d. “Dat kost veel tijd en geld en ik heb daar niet echt verstand van.” Van alleen mond-tot-mond reclame kwamen onvoldoende opdrachten binnen. Opnieuw besloot hij zich aan te sluiten bij De Vakman formule. “De Vakman zorgt dat de klant kan mij goed kan vinden en dat ik herkenbaar ben. Daarnaast organiseert het Servicekantoor vaak trainingen en geeft veel marktinformatie waardoor ik mijn klanten kan adviseren met mijn kennis van de laatste ontwikkelingen“, aldus Marc.

De Vakman formule biedt mij meer

Onlangs hebben we zelfs met ondersteuning van De Vakman gezamenlijk een Broodfonds opgericht, iets waar we als individuen anders veel extra tijd aan kwijt geweest waren. We kunnen altijd terugvallen op het Servicekantoor van De Vakman. Dat geeft een hoop rust en scheelt ons veel tijd.

Ervaring heeft Marc genoeg. Als klein jochie al hielp hij zijn vader met de bouw van twee huizen. In de loop der jaren bouwde hij een vaste klantenkring op. Of het nu gaat om het plaatsen van keukens met alle installatie- en tegelwerk, schilderwerk of het isoleren van zolders, Marc is allround. Hij volgde diverse trainingen en opleidingen via De Vakman. Marc specialiseerde zich ook in het plaatsen van VELUX dakramen. Hij is een erkend VELUX montage partner met een hoge tevredenheidsscore.

zonnepanelen plaatsen door De Vakman Marc EerensMarc vindt het belangrijk kwaliteit te leveren. Hij rekent geen voorrijkosten en hij geeft  garantie op al het uitgevoerde werk. Dat is de kracht van ons merk en hiermee onderscheiden we ons ten opzichte van onze concurrenten.

Een ander pluspunt is dat Marc vaak samenwerkt met collega Vakman Ronald Visser. Hierdoor kan hij ook grote projecten aannemen want deze loyale Vakmannen werken graag samen. Ze  kunnen op elkaar bouwen want voor beide geldt: afspraak is afspraak en dat maken ze ook waar naar hun klanten. Dat is de kracht van samen.

Meer over De Vakman Marc Eerens vind je op www.devakman.info